waarom droom ik steeds over dezelfde persoon/situatie?

hallo, ik zit nogal met een droom die redelijk vaak heb.
het gaat erover dat ik terugben in mijn oude woonplaats en oude huis er wonen nu andere mensen in maar wel hetzelfde huis.ik wil erg graag naar een vriendin die ik toendertijd had maar kan de wegnaar haar huis niet vinden soms wel en dan ben ik zoooo blij dat ik haar zie.maar meestal dus niet en dan word ik wakkeer met een ontzettend rotgevoel..
nu is het zo dat ik op die plek 4 jaar geleden gewoond heb en nog vaak aan die tijd teruhdenk vooral door de situatie waar ik mij nu in bevind..
iemand een idee?vooral het gevoel als ik wakker word en wat ik in de droom heb als ik haar niet vind is verschrikklijk depressief..

Weet jij het antwoord?

/2500

Heeeeel herkenbaar... Die vvriendin...mis je die soms? En waardoor zien jullie elkaar niet meer? Ik heb zo,n soort gelijke droom. Ook over mijn oude huis. En over een vriendin, waar ik toen goed mee omging. En nu ook niet meer zie, helaas. Deze droom duurt nu al een jaar of 10 inmiddels en ik word er ook ziek van wakker. Waarom probeer je haar niet op te zoeken... Wie weet gaan dan ook je dromen weg.. Succes. Toegevoegd na 6 minuten: 1 v minder bij de 2e zin... Inderdaad...bij mij ook steeds dezelfde persoon, hetzelfde huis...en op zoek naar haar. Soms vind ik haar en dan negeert ze me. Zo rot om in die sfeer wakker te worden. Duurt soms de hele dag eer dat ik daar weer uit ben. Doei en groetjes.