Speelt hier vriendjespolitiek af op GV?

Bijvoorbeeld dat je juist met elkaar afspreekt om elkaar een goed antwoord te geven, of op elkaars thumbs up te klikken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet dat ik weet... Maar sommige mensen hebben 2 accounts waardoor ze zichzelf een GV kunnen geven of thumbs up. Maar meestal valt dat wel snel op en wordt die persoon weggejaagd.

Misschien wel, maar ikzelf ben maar een eenling. Heb bij mijn weten geen vrienden/kennissen die op dit netwerk zitten.

Ik denk het niet, elke keer dat afspreken zal teveel tijd en gedoe kosten. Wel denk ik dat sommige leden misschien eerder een + geven vanwege het ''respect'' dat een ander lid heeft. (Bijvoorbeeld door een hogere rang, of al veel beantwoorde vragen)

Volgens mij niet. Alhoewel ik wel gisteren de vraag stelde om mij te plussen bij wijze van experiment. Dit heeft me zeker tien plussen opgeleverd na aftrek van de 5 minpunten die ik kreeg van de mods. Het experiment zal ik evenkort toelichten: Elke vraag die gesteld wordt dient de kennis te vermeerderen. Mijn vraag om mij te plussen diende precies dit doel. ik mocht namelijk geen antwoorden meer geven omdat ik het limiet van die dag bereikt had. Door te vragen of ze mij konden plussen kon ik diezelfde dag nog niveau 4 bereiken en dus weer 20 antwoorden extra geven. Dit werd echter door de mods niet gezien als daadwerkelijk de kennis vermeerden, ergo; mijn vraag werd verwijderd. Maar hier was dus niet echt spraken van vriendjespolitiek aangezien ik met geen enkele "plusser" bevriend was, ben of ben geraakt.

Zou flauw zijn. De meeste GV-gebruikers zijn individueel bezig volgens mij. Wat kun je eigenlijk winnen met al die punten?

Valt wel mee denk ik, maar azijnpissers zijn er wel.

Ik zag wel verschillende mensen met meerdere accounts. Meerdere accounts zijn lame. Veel antwoorden die mij niet bevallen - ik. Antwoorden die ik respecteer + ik. Dingen die ik niet zeker weet, daar stem ik niet op. Daarvoor zijn ze.

de vraag antwoord zichzelf...

Ja ik denk wel dat het gebeurd, maar dan nog, wat heb je er aan? Het gaat tenslotte niet om de punten, maar om de antwoorden en het delen van kennis.

Ha, die Jessie; Van vriendjespolitiek door het geven van duimpjes omhoog aan elkaar heb ik nog nooit wat gemerkt. Integendeel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100