Waarom bemoeien mensen zich altijd zo graag met andermans relaties?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mensen bemoeien zich graag met alles en iedereen, behalve met zichzelf, want de mens zelf is toch perfect?

Niet alle mensen over 1 kam scheren graag. Ikzelf bemoei mij meestal niet met andermans relaties. Als ik dit wel doe, doe ik dit niet graag.

Ik denk niet dat iedereen het zo graag doet. Ik doe het alleen als ik het idee heb dat ik iemand er mee kan helpen en ook het idee heb dat die persoon er ook op zit te wachten. Als dat laatste niet het geval is bij je dan moet je dit gewoon duidelijk maken aan die persoon.

Omdat het makkelijker is om over een ander te oordelen dan over jezelf. Als je hard bent je voor jezelf kan dat te confronteerend zijn. Ik probeer zo veel mogelijk niet met relaties van anderen bezig te houden. Dat is hun zaak en niet de mijne. Gelukkig zijn er ook zat mensen die wel volgens deze manier redeneren

Pubertijd.

Het is vaak pure afgunst.

Mensen bemoeien zich overal mee, hoe minder ze aan iets kunnen doen, hoe meer ze zich ermee willen bemoeien... Dus vooral relaties en politiek... het resultaat van bemoeien is altijd dat die dat doet moe wordt, vandaar de naam... (en je schiet er toch niets mee op ook nog)

Omdat ze zelf niet tevreden zijn.