Waar kun je het beste zitten in Sharm El Sheik?

Wij overwegen om ca 12 dagen voor een strandvakantie naar Egypte te gaan, en denken dat Sharm een goede keuze zou zijn ivm het snorkelen. Nu vragen wij ons af (om dat er zo ontzettend veel hotels zijn) waar je het beste met het hotel kunt zitten? We willen graag snorkelen (liefst voor de deur van het hotel). Gezellig nog even een terrasje pakken s avonds ergens, vinden we ook leuk!

Weet jij het antwoord?

/2500

Vrienden van ons zijn bij onderstaande link geweest en waren daar zeer over te spreken! Mocht je zelf meer keuze willen, kan je op de tweede link kijken.

Bronnen:
http://www.egyptevakantie.nl/duikhotel/Egy...
http://www.egyptevakantie.nl/sharm_el_sheikh

sowieso geen fijn land om op vakantie naar toe te gaan

Als je nog niet geboekt hebt, zou je ook kunnen overwegen om naar Hurghada of Marsa Alaam te gaan. Het snorkelen biedt daar nog meer mogelijkheden en de meeste hotels hebben een eigen huisrif. In Sharm el Sheik hebben ze natuurlijk ook wel huisriffen, maar lang niet zo mooi als wanneer je wat zuidelijker gaat. Qua geld scheelt het niet veel en ben je waarschijnlijk nog goedkoper uit ook.

Mijn vriend komt al jaren bij Sofitel met een aantal duikers. Uiteraard ook geschikt voor snorkelaars. Let wel, in deze tijd van het jaar schijnt het er wel 50 graden overdag te kunnen worden!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100