Wie op GV is allemaal een echte wetenschapper?

Ik vermoed dat er veel echte wetenschappers op GV aanwezig zijn. Ja toch?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik werk als redacteur bij een wetenschappelijk tijdschrift. Ik kan dus niet zeggen dat ik zelf wetenschap maak, maar ik zie wel veel voorbij komen. Ik weet niet of dit telt.

Je vraagt of wij een titel hebben dus? Ik heb geen dr, drs, ir, prof oid... Dus ik godzijdank niet... Toegevoegd op 24-04-2009 18:28:36 Ik doe niets...

Ik ben laborant geweest .. ben ik dan een wetenschapper omdat ik onderzoeken heb gedaan?

Student der natuurwetenschappen; soon to be ingenieur... :)

Technische Natuurkunde gestudeerd. Da's wetenschap. Weliswaar toegepaste wetenschap, maar toch. Ik _ben_ echter geen wetenschapper. Ik werk toegepast, ICT-applicatieontwikkeling in bredere zin. Ik heb wel een enorme belangstelling. Ook (vooral) in wetenschap. Omdat ik dat interessant vind. En omdat het naar mijn idee de enige manier is om het universum te doorgronden. En omdat het de enige manier is waarop wij de kwaliteit van ons leven kunnen verbeteren. Toegevoegd op 24-04-2009 19:30:36 Oh ja, ik heb de Ir.-titel. Die gebruik ik alleen als ik solliciteer.

Ik heb gewoon HAVO en nog wat diplomaatjes. Ik lees graag bladen als Quest en Kijk en kijk graag naar Discovery / NGC en lees Wikipedia voor de 'lol'. Maakt dat me een wetenschapper?

politicologie gestudeerd. Dus heb doorgeleerd op maatschappij en macht en relatie zeg maar. Toegevoegd op 24-04-2009 20:14:59 Ik maak in mijn werk wel gebruik van mijn studie, maar ben geen wetenschapper. Mag (en moet zelfs!) wel heel graag mensen en de relaties tot anderen bestuderen...

Geen titels, wel de passie om me erin te verdiepen. Zoals gezegd door Rotaluclac, de wetenschap is de enige manier om echt te weten hoe de werkelijkheid in elkaar steekt. Alleen dit al maakt het voor mij zeer de moeite waard.

ik werk al 20 jaar op R&D, polymeertechnoloog....... interessant he?

Recent mijn HBO studie afgerond met een onderzoek, maar daarom zou ik mezelf geen wetenschapper willen noemen. :) Nu aan het voorbereiden op de Uni, wel geinteresseerd om echt tot de kern van iets te komen.

Ja, natuurlijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100