Ik hou mijn spreekbeurt over edelstenen, ik wil mijn klasgenoten iets laten doen, wat kan ik het beste doen?

Het mag een klein beetje kosten, maar niet heel erg veel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

edelstenen, m.n. de halfedelstenen die we veel in bijouterie verwerkt kunnen zien zijn fascinerend. aan stenen, zoals bergkristal, amethyst, sodaliet, kwarts, agaat etc. worden allerlei eigenschappen toebedacht. vaak vindt je ze nu ook in new-age winkels en steeds meer in 'gewone' winkels. voor een paar euro in de drogisterij, kettinkjes, armbandjes, sleutelhangers, hier vindt je een schatkistje met edelstenen voor 12,95'euro http://mijn-drogist.nl/index.php?/vmchk/stenen-sieraden/schatkistje-met-100-gr-edelstenen/Detailed-product-flyer.html en hier http://www.steengoed.com/shop/index.php?main_page=products_all vindt je de stenen zoals ik ze kocht in de winkel bij mij op het winkelcentrum. stuur me event. een pbtje

Bronnen:
divers, zie in het antwoord

Je kan ze zelf een passende edelsteen laten pendelen (of jij doet het voor ze). Leuke manier om anderen bekend te maken met edelstenen.

Kijk eens :www.provant.be/vrije_tijd/.../diamantmuseum/ Het grootste diamantmuseum in de wereld. Je vindt er drie verdiepingen vol over diamant met alles erop en eraan. Alles op 100 meter van het Centraal Station.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100