Wie heeft ervaring met stackers?

Ik wil afslanken en wil hierbij stackers gebruiken. Je hebt verschillende soorten stackers. Ik heb zitten googlen maar heb niet genoeg informatie kunnen vinden. Kan iemand mij uitleggen wat het verschil is tussen bijv. Stacker 2 en 7. En waar kan ik het halen. Is het te koop bij drogisten zoals bij de Tuinen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Persoonlijk heb ik er geen ervaring meer maar heb wel de resultaten bij anderen gezien, gebaseerd daarop is mijn advies... NIET DOEN!!! Ok, misschien zou het kunnen helpen met afvallen maar geloof me, zodra je weer 'gewoon' gaat eten komt het er net zo hard weer aan en dan ga je het jojo effect krijgen, erg ongezond!!! Probeer liever af te vallen door het aanpassen van je eetgewoonten en meer lichaamsbeweging (en dan hoef je echt niet ineens als een idioot te gaan sporten). Lijkt het je moeilijk en ingewikkeld laat je dan door je huisarts doorverwijzen naar een goede dietiste. Maar alsjeblieft, blij van die rommel af!!!

IK ben ooit 15 kilo afgevallen met stackers maar ik raad het je niet aan. Het spul zit vol cafeïne en andere middelen waarbij je hongergevoel onderdrukt wordt. Je motortje wordt als het ware opgevoerd door stackers waardoor je erg actief gaat worden en heel druk in je gedrag en dergelijke wat voor je omgeving best storend kan zijn. Verder kun je je opgefokt gaan voelen en ook last krijgen van onrust in je lijf, trillende handjes. Je gaat als het ware over je grenzen heen en zult daardoor ook een terugval krijgen. Het verschil van Stacker 2 en 7 is de sterkte en de middelen die ze er in stoppen. En die 15 kilo zitten er nu ook weer aan hoor :) Stackers kun je online kopen, De tuinen heeft ze niet. Wil je toch afvallen dan moet je stackers puur als aanvulling gaan gebruiken. Dus eerst een goed eetprogramma in combi met fitness en daarnaast eventueel stackers.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100