Hoe kan ik defenities snel en handig leren voor de examens?

Weet jij het antwoord?

/2500

leren op www.wrts.nl

op www.wrts.nl , is ook te gebruiken voor woordjes voor talen. maar ook geschikt voor definities. type aan de ene kant het woord, en de andere de definitie. en dan overhoren. heel makkelijk, ik gebruik het ook.

deze methode werkte bij mij heel goed : ik schreef spiekbriefjes ( die ik toch niet durfde te gebruiken ) en dan als ik hem klaar had .... dan chekte ik wat ik wel en wat ik niet had onthouden van het lijstje vervolgens maakte ik een nog pieppleiner spiekbriefje met hetgene wat nodig en over was en daarna weer hetzelfde liedje tot je een heel klein briefje over houd dus... Toegevoegd na 1 minuut: ps ps wat ook schijnt te werken is als je naar bed gaat snachts het boek met de leerstof onder je kussen te doen op die manier abosrbeer je in je slaap ook de informatie gemak dient de mens hee?

Veel stampen en ezelsbruggetje(s) maken http://www.ezelsbruggetje.nl/home/ http://www.ezelsbrug.nl/ezelsbruggen/ de dingen die ik echt heb gestampt bij bijv frans kan ik nu nog opdreunen (10 jaar later). Dus stampen helpt wel.

Oefenen en associaties toepassen, geduld hebben en inzet en doorzettingsvermogen in de strijd gooien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100