Waarom lezen zo weinig mensen de vragen?

Ik stel me zo voor dat, als je ingelogt bent en je mee doet met GOEIE VRAAG ,je ook de vragen en antwoorden leest van de anderen. Dan zou je toch denken dat je een duimpje geeft voor een van de antwoorden. Of een punt voor een goede vraag. Je hebt toch immers een eigen mening. Toch is er steeds ongeveer een zelfde aantal maximale reactie's. Indien we met 100 deelnemers zijn, dan zouden er per keer gemakkelijk 70 of 80 punten te verdienen zijn per goed onderwerp!!! Dat is niet zo. het lijkt altijd ongeveer het zelfde groepje mensen die reargeren ( stuk of 15 ?). Zijn we met zo weinigen of doen de anderen er niet zo veel aan???? Ik heb geen idee, jullie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik heb mij ook vaak deze vraag gesteld. Het zijn steeds dezelfde die reageren en af en toe komt er eens iemand bij. Zoals vb. RUTH, want die is goed bezig zeg, doe zo voort... Maar even serieus : ik vind het niet opbouwend dat er steeds dezelfde mensen antwoorden, niet dat ze/we geen goeie antwoorden geven of vragen stellen , maar het geeft me meer een wrang gevoel alsof er niemand anders met deze site bezig is. Misschien komt hierin nog meer spreiding , wie weet...

Ik geef een persoonlijjke reactie: Ik ben student. Dus ik ga naar school, maak huiswerk, ik sport. Ik heb allesbehalve tijd om vaak achter de computer te gaan zitten. Ik ga soms er even achter en dan ook naar goeievraag.nl. Vaak heb ik dan al een hele pagina of twee gemist. Dus ik denk dat heel veel mensen, net als mij, er maar soms eventjes op zitten.

Bij veel websites registreren mensen zich en proberen het een tijdje uit. Zo heb je al snel aardig wat gebruikers op de lijst. Worden gebruikers verwijderd bij inactiviteit? Zo nee, misschien een idee om een gebruikerslijst te krijgen van actieve leden.

Ik ben zelf nieuw, doe nu ruim een week mee, dus misschien te vroeg voor mij om te antwoorden... Maar ik denk dat het misschien komt (dat weinig mensen vragen lezen) omdat mensen maar interesse hebben in één specifieke categorie, of denken maar kennis genoeg te beschikken voor een gedeelte van de vragen. Die duimpjes, tja, misschien een idee om het verplicht te stellen een antwoord te beoordelen? (negatief, neutraal, positief)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100