exporteren vanuit een lege bibliotheek

Ik heb een nwe pc met een lege itunes bibliotheek. Mijn Ipod is voor 75% gevuld met muziek uit de itunes bibliotheek van mijn vorige pc. Kan ik nu via mijn niewe pc nieuwe muziek laden zonder dat de oude muziek verloren gaat? of moet ik eerst alle muziek van mijn oude pc opnieuw op de nwe pc zetten. Ik kan niet meer over de oude pc beschikken.

Alexander Reinhard
rei117@planet.nl

Weet jij het antwoord?

/2500

Anapod of een soortgelijk programma downloaden. Hiermee kun je zonder iTunes muziek op je iPod zetten zonder dat de rest verloren gaat. Ook kun je hiermee de muziek van je ipod afhalen.

Je kunt met de nieuwe bibliotheek gewoon nummers toevoegen zonder dat de muziek op je Ipod gewist wordt. Wel krijg je na iedere synchronisatie de foutmelding dat bepaalde nummers niet konden worden gevonden. Ook kun je de plaatjes niet meer veranderen als je dat zou willen. Er is een programma te koop 'Ipod access for windows' waarmee je de bestanden van de Ipod kunt overzetten naar de pc, standaard kan dit niet. Je Ipod wordt dan door de pc gezien als een externe harddisk. Ik zou dat persoonlijk doen, zodat je de bibliotheek op je pc gelijk houdt met die van je Ipod. Ook ben je de muziek kwijt als je Ipod kapot gaat en deze niet meer op de pc staat.

iPod aankoppelen, rechtsklikken op je apparaat als iTunes hem oppakt en vervolgens kies je voor 'Zet aankopen over'

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100