Hoe fluit je op je vingers?

Weet jij het antwoord?

/2500

Is een maand geleden ook gevraagd: Antwoord van Ridiculous (beste antwoord): Op onderstaande link een hele handleiding. Al werkt oefenen in de praktijk toch het beste met iemand die het kan, zo heb ik het binnen een half uurtje onder de knie gekregen. Zowel op 1 hand als op 2 handen. Oefenen dus! Veel plezier!

Bronnen:
http://hobby-en-overige.infonu.nl/diversen...
http://www.goeievraag.nl/vraag/vingers-flu...

Hier staat het erg duidelijk.... http://hobby-en-overige.infonu.nl/diversen/17665-hoe-fluit-je-op-je-vingers.html

Je kan verschillende combinaties maken, maar het handigste is je duim en je wijsvinger te gebruiken. Was eerst even je handen voordat je begint! Blaas niet te lang achter elkaar, want dan krijg je zuurstof te kort. ■Maak een rondje met je duim en wijsvinger met de toppen tegen elkaar. ■Leg de vingers op de onderkant van het puntje van je tong, en klap deze dubbel naar achteren. ■Duw nu met je tong je vingertopjes tegen je voortanden aan. ■Maak een klein spleetje tussen je vingers van ongeveer een halve centimeter en sluit je mond zodat er alleen nog lucht tussen het spleetje door kan. ■Nu moet je blazen, niet te hard maar ook niet te zacht. Gelukt? Goedzo! Niet gelukt? Blijf oefenen. Het is moeilijk uit te leggen hoe je het precies moet doen dus probeer je vingers op verschillende afstanden van elkaar te houden of je tong net iets anders. Bijna niemand lukt het in één keer dus blijf oefenen!

Bronnen:
http://hobby-en-overige.infonu.nl/diversen...

Deze vraag was hier onlangs nog: http://www.goeievraag.nl/vraag/vingers-fluiten.39023

Het is gewoon kwestie van blijven oefenen echt waar! Soms duurt wel een dag dat je kan fluiten. Kan ook 3 dagen duren. Maar het is gewoon echt blijven oefenen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100