welke dingen over je vriendin/exvriendin wil of wilde je neit weten?

de mijne was vreemdgegaan en had het liever niet geweten met wie...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik hoef niet álles te weten, maar ik heb liever dat ik dingen wel weet dan dat hij/zij me dingen niet vertelt omdat hij/zij denkt dat het me zou kwetsen om iets te weten.

Ik denk dat ik die dingen nog niet weet. Houwen zo zou ik zeggen

Wanneer je serieus samen de rest van je leven wilt doorbrengen (al dan niet bezegeld door een ambtenaar van de Burgerlijke Stand) denk ik dat in principe alles (een keer) bespreekbaar moet zijn. Juist geheimen breken een in potentie levenslange relatie vaak voortijdig op. Durf voor de volle 100% eerlijk te zijn en deze eerlijkheid ook te vragen van je partner. Zure appeltjes hebben we allemaal wel verzameld in onze mand. Even doorbijten en je kiepert ze er vervolgens doorgaans zo uit.

Tja momenteel weet ik nog niks wat ik niet zou willen weten, maar je kan ook afvragen of je het ook echt niet had willen weten. Als je het weet kan je ernaar handelen toch..

Ik wilde niet weten dat haar vader haar heeft misbruikt... maar in het bijzijn van onze vrienden heeft ze het verteld.

Ik heb er gelukkig geen ervaring mee, maar als ze wil zeggen: "2 jaar terug was ik nog een man", dan zou ik dat liever niet weten.

Denk hier maar eens over na: "Mr Hardy holds that every husband should tell his wife the whole truth - Mr Laurel is crazy too"

Ik wil alles weten. In een gezonde relatie moet dat kunnen of het nou leuk of niet leuk is. Wat er daarna uit voorvloeit zoals bij vreemdgaan is een andere zaak.

Ik zou alleen de dingen willen weten die mijn vrouw/ partner belangrijk vindt om te vertellen. Met andere woorden... zijn moet het noodzakelijk vinden dat ik het weet, anders niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100