Wat zou jij doen als er geen closetpapier meer is en je net een grote boodschap gedaan hebt?

Dit in een openbaar toilet, thuis roep je gewoon 1 van je huisgenoten erbij.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sok uittrekken, gebruiken en gelijk daarna uitwassen, onder de blower drogen en weer aantrekken. (Tip van m'n vriend overigens. Zelf heb ik door schade en schande wijs geworden altijd wel een pakje zakdoekjes in mijn handtas zitten.)

niks. een slimmerd kijkt eerst en gaat dan zitten. En ik ga al niet zitten als er geen papier is want ik ga voor geen goud op een bril zitten zonder er papier op te leggen.

mij zou het niet gebeuren want ik kijk altijd eerst of er toiletpapier aanwezig is. maar als het gebeurt dan kun je niks anders doen dan je mobieltje erbij pakken en iemand bellen die een toilet papier voor je ophaalt. mocht zelfs dat niet lukken dan kun je niks anders doen dan je broek optrekken en snel naar huis rennen.

Vooropgesteld dat ik altijd eerst controleer of er papier is, zou ik vooral heel erg balen. Waarschijnlijk mijn ondergoed dan maar gebruiken en die dan achterlaten.

mocht het mij overkomen (ik kijk eerst of er papier is): onderbroek uit en als papier gebruiken, en "commando"stijl naar huis.

sowieso zou ik niet zo gauw een grote boodschap doen op een openbaar toilet en als ik dat zou doen zou ik ook zeker checken of er nog papier is maar mocht het onverhoopt toch een keer voorkomen dan zou ik mijn telefoon pakken en iemand bellen om te vragen of hij/zij alsjealsjealsjeblieft papier komt brengen!

Je gat(je) afvegen met de wc rol... denk ik!?

Wachten tot er iemand komt die van een ander toilet wat wc-papier kan halen?

Met mijn onderbroek.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100