Hoe moet je op je vingers fluiten?

Deze vraag komt van één van mijn kinderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op onderstaande link een hele handleiding. Al werkt oefenen in de praktijk toch het beste met iemand die het kan, zo heb ik het binnen een half uurtje onder de knie gekregen. Zowel op 1 hand als op 2 handen.

Gewoon één of meer vingers tegen de onderkant van je tong en blazen. Als jongetje van negen lukte het mij, na veel oefenen, om op elke willekeurige combinatie van 1 tot 6 (niet meer dan drie per hand) vingers te fluiten. Flink oefenen dus!

Leer ze eerst duim en wijsvinger onder de tong in de mond te stoppen en oefenen met gewoon te blazen, dan komt er al een ander geluid uit de mond op hun vingers en zal er iedere keer een ander geluid uitkomen. En dan verder gaan met de aangegeven site van het antwoord hierboven. Op een dag kunnen ze fluiten en denk jij dat je naar gefloten wordt.

met 1 hand? doe duim en je wijsvinger bij elkaar net of je 1blikje vas houd! dat doeje? de punt van de tong tegen d stuting van je vingers dan klap je de tong iets naar achteren niet te ver na tuurlijk je knokkels van je duim en je wijvinger niet in de mond! en nu fluiten succes!

Da's een hele goeie vraag :) Ik kan het nog steeds niet, ondanks dat ik deze site geprobeerd heb. Tis nog steeds veel lucht en vocht, weinig gefluit. Jammer want ik vind nog steeds dat op je vingers kunnen fluiten errug stoer is! :)

Bronnen:
http://daretowear.web-log.nl/dare_to_wear/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100