Komt er ooit een eind aan een wereld record???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wereldrecords zullen steeds zeldzamer worden. Uiteindelijk zal het onmogelijk zijn een wereldrecord te breken. De lat komt zo hoog te liggen dat het niet meer kan.

nee zolang het verbeterd wordt niet en dat kun je van te voren niet zeggen dus kort gezegd nee

Ja, zodra deze verbroken wordt. (en officieel erkend is)

ligt er aan welk record. Er zijn nieuwe technieken die er voor zorgen dat records steeds kunnen blijven verbeteren. Andere records zullen niet steeds verbeterd kunnen blijven, gewoonweg omdat de ultieme menselijke inspanning ze niet meer kan weerstaan of de natuur nooit meer een bepaald tijdperk ingaat. Kijk maar eens in het book of records, daar staan honderden records waarvan je je kunt afvragen of ze nog verbroken kunnen worden. Ik denk veel wel en sommige niet.

Alle records kunnen gebroken worden behalve absolute records. Een absoluut record is een record van bijvoorbeeld 100% score. Maar snelste tijden voor hardlopen etc kunnen verbeterd blijven worden, alhoewel de verbetering steeds langzamer zal gaan. Er is een grens aan wat spierkracht en botten kunnen, maar dat is gerelateerd aan de huidige kennis van spieren en botten. Als er bijvoorbeeld door verdere ontwikkeling van voedingsstoffen de mens anders groeit, zal dat weer veranderen.

Het guinnessbook of world records sluit wereld records wanneer deze gevaarlijk zijn voor mensen om te proberen te verbeteren. Als iemand zich expres 20 keer neer laat schieten wordt het record niet erkend door het guinness book of world records. Dit betekend niet dat het wereld record op zich geeindigd is alleen dat de erkenning daarvan niet meer gebeurd.

Ja op het einde van de wereld, zal daar ook een eind aan komen... Anders draait hij ook als maar door..!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100