Wie gaat als eerste de kaap van 1000 punten halen?

Wordt het JuNoo of toch Elisabeth of KBelg of komt er nog een inhaalslag van een minder bekendere GV.

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn al 6 mensen die de 1000 punten gehaald hebben hoor. De lijst die je hiernaast ziet is van deze week, als je er onder op 'meer...' drukt zie je ook de lijst van Altijd.

Er zijn er al 6 boven de 1000 punten (zie mijn punten aantal bijvoorbeeld) zie top 5 deze week. Dit zijn de wat oudere gebruikers.

Dit is dus toch een wedstrijd site?

Als je op de top van deze week klikt dan zie je veel meer statistieken ook die van alleen vandaag. De mensen die nu zo hoog staan komen zo hoog omdat ze waarschijnlijk op iedere vraag een antwoord gegeven hebben. Zeker toen de site openbaar ging was het tempo waarin vragen gesteld werden hoog en je kreeg toen nog 2 punten per vraag en nu maar 1. Daarnaast waren er toen amper moderators dus ieder antwoord kreeg punten ook al sloeg het nergens op. Inmiddels zijn er meer moderators en worden er regelmatig vragen en antwoorden verwijderd en hierdoor verdwijnen er 5 punten van degene waarvan iets verwijderd word.

Het gaat niet om de punten, maar om de goede antwoorden. Helaas snapt nog steeds niet iedereen dit en komen er daarom nog steeds antwoorden die niets toevoegen aan deze site.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik niet altijd even goed en duidelijk antwoord, dit heeft vaak met de kwaliteit van de vraag te maken. Doch geef ik zelden of nooit antwoord op vragen waar ik geen antwoord op weet, tenzij deze buiten de regels vallen en ik daarom reageer.

De tijd zal het leren :) Misschien spoor je die 4 nu wel een beetje aan om er een wedstrijdje van te maken. Mij zou het in ieder geval wel aanwakkeren om wat beter me best te doen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100