Wat voor tarief kun je vragen voor het breien van kleding voor anderen?

Er is mij gevraagd een baby pakje te breien,broek,jas,muts en sokjes.
wat kan ik daar voor vragen

Weet jij het antwoord?

/2500

Daar zou ik voor in de winkel kijken. Winkelprijs is m.i. wel ok.

Dat ligt er aan voor wie het is. Zijn het goede vrienden kan je onkosten rekenen. Is het familie zou ik het gratis doen. Maar voor anderen zou ik onkosten rekenen plus onkosten voor de tijd dat ik er mee bezig ben.

breien is nou niet echt iets wat je doet voor het grote geld. ofwel je doet het gratis voor familie of vrienden, of je vraagt een symbolisch bedrag van hooguit 10 a 20 euro als het om een wat vagere kennis gaat.

Als je het als baan of bijbaan doet, dan kan je 10 à 12 euro per uur vragen. Je weet - neem ik aan - hoeveel uur je ermee bezig bent, dus dan kan je het sommetje maken. Als je het voor de aardigheid doet, dan vraag je gewoon of ze je een keertje gezellig mee uit nemen, eten in een restaurant bijv.

Materiaal kosten als het voor een goede bekende is, anders een tientje extra! Veel meer niet, anders kunnen ze het beter in de winkel kopen!

Een sokje en muts 5 tot 10 euro En broekje en jas 10 tot 20 euro lijk mij. Voor een ander he dan? Maar voor een famile of een kennis zeg je sowieso ohh ik hoef geen geld hoor koop even paar wollen. En is opgelost... Maar als hij/zij blijft aandringen, dan zeg je jah geef maar wat uit jou gemoed komt...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100