Wat is de beste manier om je liefde te verklaren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

wat een lieve vraag ,in een liefdes brief .Als je dat niet durft de gene uitnodigen voor een etentje ,dan voel je misschien aan of wederzijds is.

Je kijkt de ander diep in de ogen en zegt wat je voelt. Als je het vanuit je gevoel doet, komt het zeker aan.

Onder een balkon met je gitaar in het maanlicht.

Wees jezelf

Ik geloof niet dat er een "beste"manier is Babyfaced. Er zijn er vele en ieder van die manier kan op dat moment de juiste zijn. Ik verklaar mijn dame nog bijna iedere dag mijn liefde,ook al zijn we bijna 50 jaar getrouwd!

De beste manier is een originele, zelfbedachte manier. Dus *niet* één van de antwoorden hier na-apen. Je kunt uit onze antwoorden wel tips halen. Ik heb mijn eerste vriendinnetje een grote bos gele rozen gegeven. In die bos zaten twee rode rozen. Sindsdien ben ik ook een goede bekende van de bloemist.

Kijk de ander waar je van houdt aan, diep in de ogen, met alle liefde die je hebt... En als die het niet ziet, dan hoef je er niets aan toe te voegen... En als die het ziet, hoef je verder ook niets te zeggen... zwijg maar met andere woorden... zwijg, maar met andere woorden... zwijg maar, met andere woorden...

door het gewoon te laten merken denk ik :P

Voor een boodschap is een zender en een ontvanger nodig. Pas als je weet dat die er allebei zijn kan je de boodschap sturen. Open je hart en je weet wat je moet zeggen, dat is alles.

De beste manier is om het volledig vanuit je eigen gevoel te doen. Zeggen wat je op dat moment denkt en voelt. Vooraf repeteren heeft geen zin, want als het moment daar is komt het er toch nooit uit zoals je het geoefend hebt. Of het word er heel geforceerd door. Waardoor de bedoeling van het moment geheel verloren gaat. Niet teveel je best om zo goed mogelijk over te komen. Wees jezelf en laat je verrassen door je eigen woorden. Dan komt het vast wel over.

Er is niet één beste manier. Zolang het uit je hart komt en oprecht is, is het goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100