Hoe is het mgelijk,dat je duinpjes kunt geven aan een vraag die allang gsloten is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gelukkig IS het mogelijk. Ik kom nog met zekere regelmaat en gesloten vraag - soms van 'voor mijn tijd' - tegen waarop hele goede of hele beroerde antwoorden staan, en dan wil ik nog best eens een oud duimpje uitdelen. Ook voor een reeds lang gesloten maar zeer goede vraag. Ik vind het alleen heel jammer dat je niet meer kunt reageren op zo'n oude vraag, maar ja, wie zou die reactie dan ook nog leven he ? Alleen degenen die het antwoord hebben gegeven en er melding van krijgen. Maar toch is die behoefte er soms. Frustrerend, wel. Sterker nog, ik heb wel eens bij en meer dan vier maanden oude vraag een vreselijk antwoord geméld, dat de moderatoren mijns inziens nooit over het hoofd hadden mogen zi en omdat er echt gevaarlijke of ontoelaatbare info in stond. Al ben ik dan overigens niet meer terug gegaan om te checken of het ook echt verwijderd is......

Dat is mogelijk omdat de site zo is gebouwd. (Of het ook de bedoeling was...of een foutje... zou je een moderator moeten vragen.)

Duimpjes geven aan een vraag, is dat iets nieuws? Waarschijnlijk bedoel je antwoorden. Bij gesloten vragen kan je alsnog aangeven dat jij dit een goed of waardeloos antwoord vind. Zodoende krijgt de beantwoorder waardering en de lezers van het antwoord een beeld van de betrouwbaarheid. Ook bij reeds gesloten vragen.

Waarom niet? Je kunt een antwoord nog steeds waardevol vinden. En de duimpjes hebben invloed op de volgorde waarin de antwoorden worden getoond.

Of de vraag gesloten is of niet doet natuurlijk niets af aan de waarde die je aan het antwoord toekent. Ik lees ook nog wel eens 'oude vragen' door en zie dan antwoorden die ik alsnog waardeer met een plusje, puur en alleen omdat het antwoord mijn kennis vergroot, of omdat ik het interessant vindt...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100