Stiekem alcohol.. wat te doen?

Wij gaan met zijn allen op kamp. Nu is het zo dat een jongen alcohol en whisky snoepjes gaat mee nemen. Ik vind dit heel stom maar ik weet niet wat ik moet

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon op eten drinken. Geniet der van zolang het kan. Mochten jullie betrapt worden, jammer dan.

Gewoon die snoepjes niet eten en als je er wat tegen wil doen kan je het tegen een begeleider zeggen (als die er überhaupt wel zijn) en hem/haar laten spelen dat ze er een wil proeven en het dan merkt.

Ik zie dat je nog maar 10 jaar bent, ik zou het toch bespreken met je juf. Want stel dat het uit de hand loopt dan is de juf ook verantwoordelijk. Dan kunnen ze in ieder geval van te voren al maatregelen nemen!

Van die snoepjes word je niet dronken! Zolang je geen 3 zakken in je eentje eet.

dit kan tot zover ik begrijp geen kwaad, zorda iemands vrijheid in doen wordt belemert stap je naar een vertouwenspersoon als broer/zus, ouder, leraar, of enig ander persoon waaraan je dit kunt en durft te vertellen.

maar jongen toch in die snoepjes zit nog minder alcohol dan in een likeur praline ;) ze zijn heel lekker en mogen op alle leeftijden gegeten worden http://www.google.be/imgres?imgurl=http://hetmeisjevandeslijterij.web-log.nl/drinkblog/images/article_6516.jpg&imgrefurl=http://www.drinkblog.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100