Hoe download ik deze link; http://player.omroep.nl/?aflID=9843970 voor op mijn pc (offline terug kijken)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wanneer je het filmpje op de site begint , klik dan op het beeld in kijk naar de eigenschappen . Daar zie je dan deze url : http://cgi.omroep.nl/legacy/player?/ceres/ohm/rest/2009/POW_00244843/bb.20090802.asf deze url plaats je in een player die ook streamen kan , zie eens naar de gratis zeer goede vlc player http://www.videolan.org/vlc/ Installeer het programma en start hem op . Dan kun je het linkse laadje openen waar media staat en dan zie je netwerk openen staan . zet nu de bovenstaande url in het daarvoor bestemde balkje en druk op afspelen . Nu kun je zonder website de aflevering bekijken . Nu het downloaden nog ! Ga naar menu extra - afspeellijst en klik op de bestaande url , en kijk naar eigenschappen . Hier vind je dan de mms://wm-ondemand14.omroep.nl/ug-ondemand-wm2/wm2c7/ceres/ohm/rest/2009/POW_00244843/bb.20090802.asf URL . Deze kun je vervolgen downloaden met een mooi programma dat GigaGet heet , zie deze link : http://gigaget.com/download.htm Na installeren open je het linkse laadje File en kies de optie ad new url . Klik op ok en nu word het programma gedownload . Vervolgen vind je het bestand terug in de standaard map in meestal station C / TDdownload . Tis niet zo moeilijk maar laat maar horen hoe je het is gegaan !

Dat kan m.i. niet zomaar met de bestanden van omroem.nl. Via youtube sbestanden kan het wel: http://www.youtube.com/watch?v=SKjueDXKJc4 (de link staat altijd bij het filmpje) Vervolgens ga je naar sites waarbij je een youtube film kan downloaden zoals: http://videodownloadx.com/ Hierop voer je bovenstaande URL in.

Volgens mij moet het ook lukken met dit gratis programma: http://www.gratissoftware.nu/downloaden/youtube-downloader.php

Bronnen:
www.gratissoftware.nu

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100