Als je moest kiezen een maand zonder t.v of zonder p.c wat koos je dan ?

utgeslooten p.c voor het werk

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dan is de keus snel gemaakt, want ik kijk geen tv. Al zou ik een maand zonder internet ook wel overleven hoor.

zonder tv, ik kijk zoiezo bijna geen tv.

Nobrainer: Zonder tv. Op internet kan ik tv uitzendingen bekijken als ik dat zou willen.

Een maand zonder TV. Op het internet kun je films downloaden, je kunt er het nieuws lezen, TV is overbodig in dat opzicht. Het is er voor gezelligheid. Echter op de camping de laptop meenemen en 's avonds even een filmpje kijken is ook wel gezellig, maar dat komt door 'de camping'

Allebei kan ik vast wel een maand zonder.

Zonder tv!! Dan kijk ik alles wat ik dan zo perse wel zou willen zien op internet. Zonder pc zou ik niet kunnen. Zonder email, hyves, google, gv enz... :-(

De TV is in elk geval in de zomer niet veel soeps. Maar in het algemeen verkies ik de PC als zijnde een echt communicatiemiddel! Dus weg de TV.

Dat is voor mij een hele makkelijke keus, dat word dan een maand zonder tv. Je kunt op de pc ook (bijna) alles zien, wat er op tv word aangeboden ;-).

een maand zonder TV. Ik heb Digitenne, en sinds KPN dat heeft overgenomen, vallen er zoveel zenders uit dat ik al zo goed als geen TV meer heb.

Ik zou ook kiezen voor een maand lang geen televisie. Ik gebruik de computer / internet veel meer en kan me prima vermaken zonder tv.

Doe de tv maar een maand weg, dan kijk ik wel stiekum tv op mijn pc.

Kan wel een maand zonder TV. Kijk toch al weinig, alleen naar het journaal en andere nieuwsprogramma's. Kan het nieuws ook volgen via internet.

Zonder TV. alles wat ik kijk is toch wat niet op TV komt en ik dus download. en internet vind ik toch een stuk interressanter dan TV.

zonder tv daar is gv niet te ontvangen,en nauwelijks porno te vinden.

Ik heb mijn TV drie weken geleden weggedaan en ik mis alleen heel soms de gewoonte van onderuitgezakt naar de buis staren. De vooral belabberde programma's heb ik nog niet gemist.

Zonder tv, want ik kan lekker op uitzendinggemist.nl de prigramma's terugkijken, of op de sites van de omroepen zelf!

Een tv ! Ik heb er geen dialoog mee ...

Sinds ik internet heb gaat de tv nauwelijks nog aan. Dat ik niet een maand zonder internet kan is onlangs bewezen toen mijn pc crashte en ik een week op iemand moest wachten die de boel weer moest oplappen. Helemaal niet leuk, zo'n week zonder internet. De tv kan dus rustig een maand weg.

dat is een hele makkelijk, een maand zonder tv, pc is een veel meer interractief medium

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100