kan je de kindertelefoon bellen omdat je voor school een vrijwilliger moet interviewen?

ik moet voor school een vrijwilliger interviewen. kan en mag ik hiervoor de kindertelefoon bellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Goeievraag! Jahoor ook voor interviewen kun je bellen check deze pagina maar http://www.dekindertelefoon.nl/contact Veel succes met je intervieuw Toegevoegd na 1 minuut: Contact met de Kindertelefoon (voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar) kan op verschillende manieren. Je kunt iedere dag van 14 tot 20 uur chatten of bellen met ons. Het gratis nummer is 0800-0432 (ook voor mobiele bellers). Wil je informatiemateriaal voor je spreekbeurt? Bel dan ook 0800-0432. Let op Het is erg druk bij de Kindertelefoon. Wanneer alle medewerkers in gesprek zijn krijg je een bandje met de vraag om het later nog eens te proberen. Bij de chat kunnen maximaal 10 kinderen in de wachtrij staan. Bij de Kindertelefoon is het niet mogelijk om advies- of hulpvragen via de email te stellen.

Ik denk van niet xD Misschien houd je zo wel voor lul de lijn vast voor kinderen die 't echt nodig hebben

Jahoor... Als je een beetje geluk hebt.

Op deze pagina's staan telefoonnummers én emailadressen van alle vestigingen van de kindertelefoon. Ik zou zeggen, bel ze eens of stuur een email. Ja heb je, nee kan je altijd nog krijgen ;) Toegevoegd na 26 seconden: vergat de link :(

Bronnen:
http://www.kindertelefoon.nl/volwassenen

Dat zal denk ik een beetje afhangen van hoe druk het op dat moment is. Ik denk dat je er over het algemeen van uit zal moeten gaan dat ze je niet via hun gratis nummer kunnen helpen. Ik denk dat je beter contact op kan nemen met hun pers contact nummer of via e-mail. Voor meer informatie zie de link hieronder.

Bronnen:
http://www.kindertelefoon.nl/contact

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100