Wat helpt er als je hoofdpijn hebt? En dan bedoel ik niet een zalfje of een pilletje.

Weet jij het antwoord?

/2500

Veel water of thee drinken. Het zou kunnen dat je niet genoeg vocht hebt binnen gekregen gedurende de dag.

Ligt natuurlijk aan de oorzaak. In het algemeen is vocht ofwel water drinken een optie. Maar het kan natuurlijk ook komen omdat je bv een bril nodig hebt, etc

Soms komt dat doordat je tijdens de koude dagen, je de verwarming aan hebt en de luchvochtigheid heel laag is. Dit veroorzaakt bij veel mensen hoofdpijn. Je kunt een bakje met water op de verwarming leggen of je kunt speciale bakjes kopen die je met water kunt vullen en aan de verwarming kunt hangen.

Frisse wandeling in de buitenlucht doet wonderen

Neem even rust! Zorg voor een stille kamer (tv,pc uit!). Zorg voor een goede temperatuur (liefst iets frisjes) en ga languit op de bank met een koud,nat washandje op je hoofd. Probeer je zo min mogelijk op de hoofdpijn te focussen..concentreer je in plaats daarvan op je ademhaling. Haal rustig en diep adem. Grote kans dat je dan ook nog in slaap valt. Da's mooi meegenomen! Sterkte! Toegevoegd na 1 minuut: En als stiekeme toevoeging toch nog een zalfjestip: soothing head-ache balm van Badger... (heerlijk..)

Ik gebruik verfrissingsdoekjes (eau de cologne)op mijn voorhoofd en in mijn nek en doe hoofdmassage. Daarna even met ogen dicht liggen.

Wat eten

Lekkere douche, wandeling maken en tomaat eten! Werkt bij mij bij een serieuze kater!

Slapen

Meerdere glazen water drinken, frisse lucht. Goeie sex ( ja echt waar, alleen dan niet je adem inhouden bij masturberen bijvoorbeeld want dan wordt het juist erger) Even goed gaan slapen, je gedachten op andere dingen focussen als het een niet al te zware is.

Niet te veel licht, geluid en er niet te veel aan denken... Veel drinken scheelt ook met hoofdpijn! Vaak zeggen mensen ook wel eens slapen/liggen, maar bij mij word het dan veel erger... Toegevoegd na 27 seconden: (En met drinken bedoel ik water ofzo, GEEN DRANK)

Het schijnt dat je je hoofdpijn ook kan verhelpen met sex :) als dat geen leuke manier is om van je hoofdpijn af te komen weet ik het ook niet meer.

in ieder geval geen tv of pc aan, en lekker gaan slapen of even met ogen dicht op bed. kan ook water drinken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100