Wat is een goede vervanging voor een sigaret?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nicotine kauwgom

Je zou een elektronische sigaret kunnen proberen.

Kauwgom of nep sigaret of iets wat je lekker vind zoals dropje of pepermunt en dat in je tas doen en pakken als je een sig wil

Lolly's , je hebt wat in je mond wat eruit steekt en het is lekker

Chocolade &lollies.

Een leuke partner ;)

nicotine pleister

Salmiak lollies, chocolade sigaretten, nepsigaretten, etc

Zoethout daardoor word roken ook heel vies

Een Betere wilskracht.....

Frisse lucht. Is een flauw antwoord, want ik rook zelf ook. Als je wilt stoppen, stop er dan mee. Nicotinekauwgon, nicotinepleisters enz. allemaal leuk en aardig maar helpen niet echt. Het is een kwestie van de knop omzetten. De mindset moet veranderen. Stoppen ermee en jezelf ervan overtuigen dat je die peuken niet nodig hebt. Is makkelijker gezegd dan gedaan!

Niks kan een sigaret vervangen. Nouja, een shaggie wellicht. Maar als je wilt stoppen met roken of minder wilt roken, heeft het geen enkel nut de ene verslaving te vervangen door de andere, of de verslaving kunstmatig in stand te houden door steeds iets in je mond te hebben of nicotine langs andere weg tot je te nemen. Wil je alleen op bepaalde momenten iets om de sigaret te vervangen (ergens waar niet gerookt mag worden bijvoorbeeld) is een elektrische sigaret een prima alternatief. Maar een balpen of zoethout wil ook prima. Wil je echt stoppen met roken, dan kun je beter zo snel mogelijk afleren de hele dag iets in je hand en/of mond te hebben ; dat is namelijk 90 %van je verslaving, en hardnekkiger en moeilijker te doorbreken dan een eventuele nicotinebehoefte.

je dag zo inplannen dat je geen tijd hebt om te roken werk bij mijn iig wel goed.

Bronnen:
Eigen ervaring

Een sterke geest

gewoon een glas water drinken......

kauwgom....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100