Weet er iemand nog leuke woordspelingen voor de carnaval, bijv. : ik heb mijn lesje goed geleerd, en dan iets met schoolboeken doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

ik heb mijn lesje goed geleerd maar mijn schoolboeken geven verkeerde info/bevatten verkeerde tekst? ik heb mijn lesje goed geleerd, nu de rest (van school, leerkrachten, de klas) nog? ik heb mijn lesje goed geleerd maar zonder schoolboeken? ik heb mijn lesje goed geleerd, het was een goede keus om mijn schoolboeken niet in te kijken? ik heb mijn lesje goed geleerd, maar wanneer passen ze de leerstof hierop aan? ik heb mijn lesje goed geleerd, schoolboeken doen het prima in de open haard? te koop: nieuwe schoolboeken, ik heb mijn lesje goed geleerd?

mn schoolboeken zijn duf en de juf is pimpelpaars leren vind ik dom dus dat lap ik aan mn laars ik ga niet meer naar school keb het helemaal gehad ik heb mn lesje wel geleerd zit nu thuis heerlijk in bad jappe di já jajá jappe di jó ja jéé de meester die is saai, spoel em maar lekker door de plee.....

Ik heb mijn lesje goed geleerd, en mijn schoolboeken ook beheerd. Maar het is nu Carnaval, dus die zooi nu aan de wal (kant)! Kan ik lekker feestvieren en me met bier gaan vertieren! Zoiets?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100