Is het misschien leuk om een weekelijkse vraag van de week verkiezing te houden. (of maandelijks, jaarlijkse?

Weet jij het antwoord?

/2500

ja en om te beginnen: jouw vraag is de vraag van de week!

lol, ja lijkt me leuk.. b.v. eerst een weekselijke vraag dan een keer in de maand een van die vragen uit kiezen die gewonnen heeft bij de wekelijkse vraag.. en dat je dan exstra punten kunt verdienen

Daar ben ik voorstander van. Dat kan zelfs automatisch door het aantal maal goede vraag, of het aantal antwoorden/reacties.

Geloof het of niet, maar ik zat van de week precies hetzelfde te denken! En dan +10, +100 en +1000 punten eraan hangen :-) Toegevoegd op 10-06-2009 14:49:43 voor respectievelijk vraag van de week, vraag van de maand en vraag van het jaar dus...

Klinkt wel aardig, de vraag is alleen hoe je dat vorm wilt gaan geven? Wie bepaald namelijk wat dan "de vraag van de week is". Maar goed, het idee is leuk.

Nee, vind ik niet. Waaraan moet je vraag dan voldoen om kans te maken? Een vraag is een vraag. Voor de één boeiend en voor de ander niet. En we leven al in een wereld vol verkiezingen!

Nee, ik geef eerder de voorkeur aan het antwoord van de week.

Ik zeg: Vraag van de week verkiezing én antwoord van de week verkiezing! Met aan het eind van de maand de grote finale waarmee je 25 punten kunt winnen als jouw vraag of antwoord wint. Je kunt dit vormgeven aan de hand van het aantal keer dat een vraag als 'goeie vraag' is gemarkeerd en een antwoord als waardevol (+1) Moderator? Regel dat eens!

Is wel aardig denk ik ; automatisch ook iets van tien punten als jou vraag de beste is van de dag / week / maand, zoals terug te vinden is in de top-statistieken. Zou in theorie ingebouwd moeten kunnen worden denk ik.

zo iets bestaat al. Als je kijkt bij top deze week dan is er ook een tabblad topvragen waar je niet alleen de vraag van de week maar ook de vraag van de dag en de beste vraag aller tijde vind. Je kan stemmen door op de knop goeievraag te drukken ;-) Toegevoegd op 10-06-2009 17:52:03 o ja en topvraag van de maand bijna vergeten ;-)

Ja! Leuk idee! Toegevoegd op 10-06-2009 18:12:22 beste antwoord, ook leuk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100