Wat is je in jouw leven tot nu toe zwaar tegen gevallen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat mij tot nu toe tegenviel is dat je levensplanning zomaar in het water kan vallen. Sindsdien plan ik niets meer, maar gebruik ik de energie van het plannen voor het genieten van het moment.

Goeie vraag! Uhm wat mij erg is tegen gevallen is miljonair worden. Het wil op een of andere manier nog niet echt lukken. Misschien over een paar jaar. :-)

De Godsdienst en de politiek vallen mij zwaar tegen. Want de mensen zelf zijn grotendeels ok, maar in de wereld is het een puinhoop en dat komt door diegenen die de mensen leiden.

eerlijkheid van mensen, ze liegen om niets.

doodgaan... sterven dus...

Eigenlijk niets, ik had vooraf 0 verwachtingen.

Het is heel goed om te plannen, zo coördineer je al je activiteiten en richt ze op een doel. Beetje doelgericht kan geen kwaad anders wordt het zo zweverig en apathisch allemaal. Dat het vaak toch weer heel anders loopt dan je verwacht had is a fact of life, recht je rug en maak van de nieuwe uitgangspunten wederom het mooiste wat er mogelijk is:) Wat mij tegenviel was vorig jaar. Een geel bestelbusje reed me op de motor aan gort. Ik zou net een mooie baan beginnen, 3 dagen erna. Bummer. Geloof het of niet , toen ik na 3 weken wakker werd uit coma, heb ik het leven nog nooit zo mooi gevonden!

Het leven zelf...

Dat mensen je allerlei dingen kunnen beloven, en je later laten vallen. Op welk gebied dan ook. Ik had meer verdraagzaamheid, in welke vorm dan ook, van deze maatschappij verwacht.

De liefde.

De betrouwbaarheid van veel mensen, daar loop je en deuk van op!

alles

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100