Hoe kan je snel iemand wakker maken en dat diegene ook echt wakker blijft en niet weer in slaap valt.

beetje raar, maar als je wist waar het omging snap je het. ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Een emmertje ijskoud water er overheen doet meestal wonderen.

een emmer met koud water over hem heen gooien. Toegevoegd na 1 minuut: of verstop meerdere wekkers in de kamer en laat ze allemaal op het zelfde tijdstip afgaan, dan moet die er wel uitkomen om ze te zoeken. Zorg er wel voor dat ze flink lawaai maken.

Dekbed/deken etc. van diegene afhalen en vervolgens met pan en deksel flink lawaai maken. (Nadeel: dan zijn de buren waarschijnlijk óók gelijk wakker, of die dat waarderen is een tweede - maar als ze witheet aanbellen helpt dat ook weer in het wakker worden...)

ik denk dat dat wel een oplossing is, maar je krijgt er alleen zo'n zooitje van, als je iemand echt goed wakker wil hebben moet je diegene gelijk van alles gaan vragen zodat de hersens gelijk volle kracht moeten werken Toegevoegd na 31 minuten: en met die oplossing bedoel ik de emmer water van de eerste 2 anwoorden

http://video.google.com/videoplay?docid=-3177730112063148655# Zie mijn link hoe je dat doet.

Kriebelen met een veer of anders een vinger in een glas water houden, zeker dat hij wakker wordt.!!!!

Persoon schudden totdat die wakker is en deze dan wat te doen geven. Ingewikkelder hoeft het niet te zijn.

Schop hem z'n nest uit en hang het dekbed meteen buiten te luchten.

Waarom zou je iemand die lekker ligt te slapen wakker willen maken? Hij of zij slaapt niet voor niks. Laat diegene lekker pitten. En kruip er gezellig naast ofzo. Je moet geen slapende honden wakker maken, zeggen ze, dus zeker geen slapende mensen.

Gordijntjes open raam open. !!!!!! "Goedemorgen" !!!!!!

Een koud washandje.

Met een man en twee kinderen heb ik hier de nodige ervaring mee, en ik heb gelukkig al een aardig tijdje de gouden tip : een (paar) keer góed laten verslapen, en zelf laten vertellen waarom ze zo laat zijn. Gebeurt nooit weer. Als iemand wéét dat-ie toch wel keer op keer geroepen wordt tot het bijna te laat is, blijft ie elke keer gewoon liggen tot dat laatste moment. Ik neem aan dat je wel wat beters te doen hebt dan repeteerwekker spelen. En verder : licht aan, raam open, luid goedemorgen roepen en veel lawaai blijven maken. (Zingen, rammelen met borden, slaan met deuren etc). Knappe jongen / meid die dan te laat op zijn werk of school komt.

De over-enthousiaste hond naar boven sturen... wedden dat het baasje wakker blijft nadat fikkie hem/haar met alle plezier uit zijn/haar slaap heeft gehaald?... (1 probleem... je moet wel een hond hebben...)

babbelen, babbelen en blijven babbelen....tot hij of zij rechtstaat....maar zorg dat je zelf niet in't slaap valt...;o)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100