Ben ik zwanger?

Ik heb vanmorgen getest met romed cassette zwangerschapstest.
De testlijn is niet even donker als de controle lijn.
Die begint namelijk donker en worden naar beneden toe licht rose.
Ben ik zwanger?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die hoeft ook niet even donker te zijn. Een streepje is een streepje en dan ben je waarschijnlijk zwanger. Misschien ben je vroeg met testen en zit er nog weinig HCG in je urine. Waardoor het streepje wat lichter is. Over een paar dagen zou ik even weer testen als ik jou was

Je zou aan het begin van een zwangerschap kunnen zitten, als er in de testzone een licht gekleurde lijn is: http://www.geboortewinkel.nl/images/PT-DIP%20Nederlands.pdf Neg atief (niet zwang er ): Als er een roze lijn versc hijnt in de cont role z one (C) en niet op de tes tzone (T ) is er geen HCG aanget roffen en is er geen s prak e v an een zwangerschap. Posi tief (zwanger ) Als er twee roz e lijnen versc hijnen (één in de testzone (T ) en één i n de cont rol ezone (C) is de test positief en is er sprake v an een zw angerschap. In het geval van een positief resutl aat zijn de lijnen van dez elfde kleursterkte. Bij een gevorderde zw angerschap zal de tes tlijn donkerder zij n dan de c ontrolelijn, vanw ege een hogere conc entrati e HCG. Als de lijn in de testzone erg zwak van kleur is, herhaal dan de tes t na 48 uur nogmaals met een nieuwe testst rip.

Ik geloof dat bij romed allebei de lijntjes even donker moeten zijn als je zwanger bent. Om zeker te zijn zou ik een ander merk kopen. Romed schijnt niet zo goed uit de test te komen.. succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100