Tot welke leeftijd kan een man een vrouw bevruchten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

zolang een man sperma produceert kan ie kinderen verwekken bij vrouwen. bij vrouwen ligt dat anders dat houdt op een gegeven moment op

Ik denk, zolang hij leeft kunnen er nog levende zaadcellen zijn. Als hij op zijn heel oude dag dan nog weet hoe "het moet"" dan zou het nog kunnen lukken.

Een (gezonde) man produceert sperma zijn hele leven. Dus zolang de man een actief seksleven heeft, kan hij vrouwen bevruchten.

tot aan zijn dood.

Door middel van kunstmatige inseminatie nog tot jaren na zijn dood. Op de natuurlijke manier zolang het gereedschap nog werkt, dat kan tot op zeer hoge leeftijd, daar is theoretisch geen maximum voor.

Zolang hij leeft en alles nog goed ' werkt' is hij in staat kinderen te verwekken. Goed beschouwd is dit een gegeven uit de natuur, waar sprake is van enorme ongelijkheid.. Bij de vrouw is de datum halverwege de rit reeds verstreken.

De man kan dat zijn hele leven,al zal hij op het eind daarvan er wel op geholpen moeten worden. Bij vrouwen duurt de vruchtbaarheid korter, omdat zij uiteindelijk het zwaarste deelvan het karwei doen.

Tot aan zijn dood, als tenminste zijn potentie hem niet in de steek laat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100