Hoe speel je hard to get ?

Moet je dan ook kort af doen ??

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee niet kort af doen. De term hard to get is laten merken dat je hem/haar leuk vindt maar dat je jezelf niet volledig geeft hij of zij gaat moeite moeten doen. Je hangt met andere woorden niet af van zijn haar reactie je zoekt die persoon zijn aandacht goedkeuring niet. Je speelt het spelletje mee maar je geeft jezelf volledig niet. ZIe jet als een kat ide achter een balletje wol aanzit jij gooit het naar hem mar hij zal het nooit krijgen alleen op het laatste. De grote misvatting wat andere zeiden is: Je laat wel degelijk merken dat je hem of haar leuk vindt maar je geeft jezelf niet volledig.

Hard to get is eigenlijk een beetje met iemand zijn voeten spelen, tenzij je hem of haar echt wil. Je moet die persoon iedere keer afwijzen en daarna terug verleiden, anders gaat die niet meer willen meespelen, maar daar heb je toch veel charisma voor nodig.

Persoonlijk vind ik dat je niet speelt in een relatie. Je hebt het tenslotte over mensen. Als je een eerlijke relatie wilt, ben je dus gewoon jezelf. Wat onverlet laat, dat je best een beetje afwachtend moet zijn; maar dat kan ook lief. Mannen houden echt niet van bitches! Maar wie in afspraak 3 over samenwonen begint, schrikt een man gegarandeerd af. Laat dus gewoon het initiatief een beetje bij hem. Wél mag/moet je terughoudend zijn, zeker als het gaat om sex. Laat niet alles meteen maar toe. Zorg dat je zeker weet dat je gek op hem bent, en dat je zeker weet dat hij het ook echt met je meent, voordat je een 'honk' verder gaat. Zeg altijd een keer 'nee, nu nog niet'. Als je meteen de eerste week in bed duikt, is de kans groot dat het niks wordt. Mannen houden niet van een tè gemakkelijke prooi.

Wees fake zoals veel mensen in veel films, series etc., doe alsof je bezet bent en maar heel moeilijk tijd vrij kan maken voor haar en het dan toch even doet, maar natuurlijk niet te lang.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100