Hoeveel procent van de kersverse echtparen hebben sex tijdens de huwelijksnacht?

En ben je niet helemaal moe/kapot van de drukke dag en heb je daar dan nog wel zin in?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Veel bruidsparen fotografeerde ik al en vele verhalen hoorde ik over de huwelijksnacht. In percentages uitgedrukt zou ik zeggen dat 75% geen sex heeft. Wat deden ze dan wel tijdens de huwelijksnacht: * als een blok in slaap vallen vanwege: veel drinken en feesten tijdens hun huwelijksfeest of slecht geslapen de vorige nachten, zenuwachtig voor de grote dag * heel veel brengen ook de nacht door met de het openmaken van de enveloppen, het lezen van de kaarten en het tellen van de inhoud van de enveloppen. * een ander percentage is bezig met opruimen en wegzetten van de goedbedoelde grappen die in hun huis zijn uitgehaald * een ander gedeelte is vol goede voornemens maar eer dat de ingewikkelde jurk is losgeknoopt zijn ze doodmoe.

Nou ik had het in iedergeval niet,we waren blij dat we s,nachts om 2 uur in bed lagen,en toevallig had mijn vrouw haar periode.

In mijn hele leven heb ik nog maar 1 persoon ontmoet die in zijn huwelijks nacht idd sex hebt gehad.Het verbaasde mij wel trouwens ,want ik hoor niet anders dan dat iedereen er toe moe of te dronken voor was.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen wij aankomende woensdag na ons trouwen wel seks hebben. Wij hebben sowieso iedere dag seks en ons feest is al rond een uur of 8 afgelopen ivm de kinderen die de volgende dag naar school gaan. Daarbij drinken wij geen van beide alcohol, dus dat scheelt ook natuurlijk. Dus we zullen nog wel even wat doen lijkt mij. Maar ik kan me voorstellen na een dag feesten, een feest dat tot diep in de nacht duurt, kleren die niet echt comfortabel zitten en veel drank, dat het er niet meer van komt. Dus er is wel een klein percentage dat seks heeft, maar ik durf geen getal te noemen.

Vast niet veel. Ik indertijd in ieder geval niet, want inderdaad te moe en het hele huis lag vol logé's.

Absoluut een minderheid. Je hebt die dag al genoeg indrukken opgedaan, nog afgezien van vermoeidheid en dronkenschap. Heerlijk in elkaars armen in slaap vallen, dát is pas een mooie afsluiting van een bruiloft. En die seks komt de volgende ochtend (om een uur of één of later) wel.

65%

Het percentage zou ik niet weten. Maar ik geloof wel dat dat vast heel laag zal zijn. Ikzelf ben daarin een uitzondering denk ik. Want ondanks de drukke dag hebben we het toch afgesloten met heerlijk seks.