kunnen ze auto`s milieuvriendelijk enbijna kosteloos van brandstof te verzien? en word dit geblokkeerd door grote jongens als shell

Toegevoegd na 14 minuten:
of is het een teveel "complot theorie vraag"

Weet jij het antwoord?

/2500

Over zo'n complot heb ik ook ooit gelezen, volgens mij zelfs via een doorstuurmail. Toen klonk 't best geloofwaardig, en ik geloofde het ook. Door je vraag ben ik eens gaan zoeken, en kwam wat mooie tegenargumenten tegen (zie link bij bron). Misschien vind je het interessant om er wat over te lezen.

Nee, zover zijn we helaas nog niet. We kunnen wel auto's op waterstof laten rijden, waarbij gewoon water wordt gevormd, en ook electische auto's zijn al heel ver ontwikkeld, en men is bezig (al jaren) met het uitvinden van de ultieme brandstofcel...maar overal zitten nog teveel nadelen aan om het nu al breed in te voeren. Dat het er wel van gaat komen, is duidelijk te zien aan het feit dat steeds meer oliemaatschappijen (ook Shell) investeert in deze nieuwe ontwikkelingen... en alvast infrastructuur begint aan te leggen.

Nee, er is ook geen sprake van een complot, maar ... het levert weinig op dus commercieel niet interessant, dus wordt er weinig in geïnvesteerd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100