Is het aanvoelen van regen een instinct?

Gisteren stond ik met veel mensen gewoon buiten. Ineens zij iedereen tegelijk het ga zo regenen. en wat bleek: 2 min. later barstte het los. Is dit een instinct of gewoon toeval?

Weet jij het antwoord?

/2500

De kans is groot dat als er donkere wolken boven in de lucht hangen het kort daarna gaat regenen. Heeft niets met instinct te maken, pure logica.

Vlak voor het begint met regenen kan je dat vaak zien aan de lucht. Soms is het ineens heel donker of juist heel helder. Ik denk dat dat het geen is dat jullie (misschien onbewust) allemaal zagen. En daarom dat allemaal tegelijk zeiden

Je omgeving verandert voordat het gaat regenen, het wordt snel donkerder, het gaat harder waaien (hoeft niet altijd). Soms is het zelfs zo dat je de regen al kan ruiken.

Dat komt door luchtelektriciteit. Beesten voelen dat ook en gaan dan met hun achterste tegen muren schuren om er de vrije electronen mee uit te halen: dit geeft een hoofdpijneffekt maar ook medicatie en spijsvertering staan opeens stil, immers de formule is nog wel: pH= (-log) H+ waarin H+ het aaantal ionen in oplossing is. Ik dacht dat op Zaplog er een file in hun achief over was, probeer bij hun in Zoeken en geef hier: elektri op mogenlijk vind je daar iets hoe het zat?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100