Waarom zijn er geen Ja-Nee stickers?

Geen huis-aan-huis bladen maar wel reclame?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is een ongebruikelijke combinatie, meestal willen mensen wel op de hoogte zijn van het plaatselijke gedoe maar niet van wat er allemaal in de aanbieding is. Als jij het andersom hebt, kun je proberen je sticker zelf zodanig te 'hacken' (lees: verknippen) dat er Ja-Nee staat. Een leuk experiment! De kans is groot dat de folderbezorgers het niet snappen, want die vouwen meestal de folders in de krantjes.

Omdat dat geen logische keuze is. Het plaatselijke nieuws kan van belang zijn. Bijvoorbeeld om te lezen welke straat afgesloten zal zijn in een bepaalde periode, of dat de gemeente goedkeurt dat het gebouw naast jouw huis gerenoveerd wordt. Maar reclame heb je in principe niet nodig, dus die kan best missen, en dat scheelt ook veel oud papier. Maar als je dat wilt, kan je misschien de bezorger met een zelfgemaakte sticker daarvan op de hoogte brengen.

Misschien zo? "Met deze sticker op uw brievenbus ontvangt u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk en geen huis-aan-huisbladen." Beetje "teveel NEE" dan, maar is (ook qua milieu en overmaat post) geen optie om bv van bepaalde winkels/ketens je te abonneren op de nieuwsbrief via email zodat je nog wel de meeste koopjes ziet?:) Wel volle mailbox dan, maar wat ik zelf nu doe is hierheen surfen :) http://www.reclamefolder.nl/ Toegevoegd na 6 minuten: oops bron vergeten voor die evt sticker ;) http://www.neeneeneeja.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100