Helpen (half)-edelstenen, zoals diamant, bergkristal, sodaliet, rozekwarts etc. tegen ziektes en verhogen ze bijv. innerlijke gevoeligheid?

vandaag op een braderie kocht ik er een aantal.
ze worden ook in verband gebracht met dierenriemtekens.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, door suggestie kunnen ze werken. Verdere invloed is verwaarloosbaar.

Alleen als je er in gelooft, anders niet.

Alle edelstenen hebben hun eigen genezende kracht. Stuur mij een PB en ik kan vertellen welke kracht de stenen die je gekocht hebben.

Er is nog nooit enig wetenschappelijk verband aangetoond tussen het dragen van stenen en gezondheid of ziekte. Net zo goed als er ook logischerwijs geen enkel verband kan zijn tussen de schijnbare samenstanden van sterren op vele lichtjaren afstand van onze aarde en deze aardse mineralen. Maar als je er graag in wil geloven en er steun aan beleeft: wat houdt je tegen. Persoonlijk beleef ik erg veel steun aan de knuffelbeer die ik al had toen ik nog een klein stipje was.

Ik heb thuis nog een armband liggen met magneetjes er in. Helpen enorm goed tegen pintocratias. Deze hele en half edelstenen helpen zeker zo goed, b.v. als je ze in je sokken stopt,verhogen ze zelfs de uiterlijke gevoeligheid.

Als ik ze gebruik, gebruik ik ze puur als suggestie en talisman. Dan programmeer ik ze met hetgeen ik wil dat ze voor mij gaan doen. Dat kan op kleur zijn, maar ook op functie zoals ze beschreven zijn in die speciale boekjes. Ze helpen me om mijn gedachten weer op de juiste manier in te zetten. En mijn 'geloof' weer te sterken als ik wat zwak ben.