Waarom wil Bin Laden niet dat zijn kinderen ook bij Al Qaeda gaan horen?

het lijkt mij toch dat hij in zijn strijd wil dat zijn kinderen hem opvolgen, vooral omdat doordat ze hun vader verloren hebben wellicht meer gemotiveerd zijn om aanslagen te plegen als wraakacties?

Toegevoegd na 12 seconden:
http://www.ad.nl/ad/nl/3802/Osama-bin-Laden-gedood-in-Pakistan/article/detail/582050/2011/05/04/Bin-Laden-tegen-zijn-kinderen-Word-geen-lid-van-al-Qaeda.dhtml

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bin Laden is in deze rol gedraaid door de oorlog tegen de russen, waarbij Amerika hem van opleiding verschafte. Hij hoopt, gok ik, hetzelfde als alle ouders dat zijn kinderen een normaal leven kunnen hebben. Je levenlang verscholen zitten, lijkt me ook niet geweldig. Als hij zijn kinderen echt bij het Al Qaeda had willen hebben had hij al wel aangedrongen om een zelfmoordaanslag, iets waardoor ze meteen als groot man gevierd konden worden, dit wilde hij zijn kinderen niet aan doen, denk ik. Zelfs Bin Laden is soms gewoon een mens.

Spijt van waar hij terecht is gekomen? De man zag er altijd erg depressief uit.

Osama Bin Laden heeft vanaf 2001 tot en met 2011 geen normaal leven kunnen leven, en is uiteindelijk ook gewoon vermoord. Om zo 10 jaar van je leven door te brengen, terwijl de hele wereld je zo'n beetje probeert te vinden om te doden, wens je je kinderen niet toe. Sorry voor de vage uitleg ik hoop dat je het begrijpt.

Bin laden bestaat niet eens

Bin laden was gewoon een man van Amerika. 11 september was gepland door de amerikanen. Kom op een arabiertje gaat aanslag plegen en de amerikanen kunnen hem niet vinden en niet vermoorden.. Slaat toch nergens op. Is de CIA en de FBI dan zo zwak dat ze hem niet kunnen vinden. Amerika had hem nodig en hadden er geen behoefte meer aan. De media is in handen van de zionisten. Als je goed nadenkt is het onmogelijk dat een arabier zich jarenlang verstopt van de amerikanen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100