Waarom verdwijnen er steeds meer winkels

Ik lees namelijk dat er steeds meer online besteld word en dat zal ten koste schijnen te gaan aan de detailhandel

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1. Gemakzucht. Waarom zou je naar de stad gaan als je met 1 druk op de knop iets kan ontvangen thuis? 2. Op internet kun je vaak goedkoper producten vinden, omdat de kostprijs van winkeliers hoger ligt. 3. Door de economische crisis geven mensen minder geld uit, wat minder inkomsten oplevert voor winkeliers. Daardoor kunnen ze niet meer winstgevend werken en sluiten ze de tent.

Vanwege de krediet crisis zijn mensen voorzichtiger met het uitgeven van geld daardoor zijn er steeds minder winkels

Je geeft zelf toch al antwoord? Er word steeds meer online besteld... Natuurlijk zijn er wel meerdere oorzaken. Mensen willen gewoon steeds minder besteden, en gaan meer op zoek naar koopjes. De markt, Action, Wibra.. die varen er wel bj.. en de grote ketens. De rest houd het niet meer vol. Mensen willen gewoon steeds goedkoper hebben, en over 30 jaar hebben ze spijt dat er alleen nog maar grote winkelketens over zijn met dezelfde eenheidsworst.

Bronnen:
Mijn winkel is ook failliet sinds een...

Ter aanvulling op al het bovenstaande: er verdwijnen ook winkels dankzij het toenemende aantal koopzondagen. Kleine ondernemers kunnen het niet bolwerken om zeven dagen per week open te zijn. Grotere winkelketens kunnen dit wel. Hierdoor verdwijnen juiste de kleine winkeltjes en wordt langzaam ieder winkelcentrum in NL exact hetzelfde qua winkelaanbod.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100