Welke gedetineerden worden het meest gehaat/bedreigd in de cel door mede-gedetineerden ?

dan denk ik aan moordenaars, drugsdealers, diefstal, pedofielen, ontvoering, verkrachters,... maar wie zal het minst gemakkelijk hebben in de cel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Pedofielen en verkrachters worden het meest gehaat en bedreigd in de cel. De volgende categorie zijn moordenaars. Misdaad is in de ogen van velen een soort spel, waarin het doel is uit handen van politie en justitie te blijven. Pedofielen, verkrachters en moordenaars hebben echter zo veel schade aan hun slachtoffers berokkend dat van een spel natuurlijk geen sprake meer kan zijn. Mede-gedetineerden kunnen voor dat soort mensen zeer weinig respect (meer) opbrengen.

Bronnen:
http://www.spitsnieuws.nl/crime/2011/12/de...

De meest gehate zijn ex politie agenten , verklikkers , pedo's met moord en ja het interesseert hun voor de rest niet . De gene met de meeste status zijn witteboorden op lichters , afpersers , internet fraudeurs die banken hebben gehackt , moordenaars die doodslag pleegde omdat ze vonden dat ze gelijk hadden , dus iemand had hun kind wat aangedaan of ze werden geript en dan de persoon terug gepakt dan ben je daar een held voor zo ver dat daar wat waard is . Romantiseer het niet het is een droevige situatie met allemaal ellende bij elkaar .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100