Hoe vind ik iemand die zich uitgeeft als hulpverlener maar misbruik maakt van mensen?

Vorig jaar iemand ingeschakeld die zich voordeed als schuldhulpverlener. Heeft alles alleen verergerd en zou geld terugstorten.

Toegevoegd na 53 seconden:
Heeft dus nog papieren en geld van mij, maar reageert niet meer...

Weet jij het antwoord?

/2500

Meestal heeft zo iemand een valse naam, of meerdere. En de meeste mensen die mensen oplichten zijn zo "bijdehand" om dezelfde woonplaats op te geven. Je kan wie www.wieowie.nl de naam opgeven van die persoon en dan kan je ontdekken op welke sites diegene vermeld staat. Dan nog weet je alleen op welke sites die staat en met een beetje geluk vind je wat meer info over die persoon. Probeer als je googled ook de woorden oplichter, hulpverlener en andere woorden die hiermee te maken hebben te gebruiken, zo kom je vaak forums tegen en oproepsites tegen waar meer mensen die persoon zoeken. Probeer met die info die je vindt, verder te zoeken en schrijf alles op, of typ het over, sla het op, zodat jet het uit kan printen als bewijs. Je MOET deze persoon aangeven bij de politie met de kennis die je hebt over die persoon, want persoonlijke eigendommen en belangrijke papieren mag een buitenstaander NOOIT toe-eigenen, ivm met criminele activeiten. Op die manier kan de politie, als ze er wat mee doen, je spullen weer opsporen. DAt noemt men DIEFSTAL. Je kan ook aangifte doen van diefstal, want dat is het dus in dit geval, in dat geval doet de politie er ook wat mee.

Zet een oproep op bijv marktplaats met alle gegevens van diegene en vraag of er meer mensen zijn die door diegene benadeeld zijn en doe aangifte bij de politie, het beste zou zijn met meerdere benadeelden. Je mag je niet zomaar schuldhulp verlener noemen en al zeker de mensen niet nog dieper in de ellende storten. Hij of zij heeft je dus bestolen en opgelicht. Hoe ben je bij die persoon terecht gekomen. Kan je daar antwoord op geven=

Bronnen:
http://www.opgelicht.nl/dossiers/detail/roy-m/
http://www.opgelicht.nl/nieuws/detail/verd...

opgeven bij tros opgelicht, die gaan al jaren met succes achter oplichters en andere misdaad aan. misschien eerst aangifte doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100