Hoe vind ik iemand met slechts enkele gegevens?

Ik ben net terug van vakantie uit Egypte. Daar heb ik een ongelukje gehad met mijn teen, en er was een vriendelijk gezin dat me altijd wel vroeg hoe het met me was. Net op de dag dat ik besloot naar het ziekenhuis te gaan, vertrokken zij. Ik dacht wel dat ik terug zou zijn voor ze weg waren, maar het duurde dus langer dan ik dacht. Voor ik vertrok wensten ze me nog succes, en ik zou ze graag willen bedanken, en misschien toevoegen op facebook of zo.

Alleen weet ik niets meer dan het hotel waarin ze verbleven ( hetzelfde dan het mijne), de gegevens van hun terugvlucht ( die hingen aan de muur naast de mijne in het hotel), dat het een gezin was van 5 met 2 zonen en 1 dochter, en de voornaam van de jongste zoon, waarvan ik denk dat hij rond de 12 jaar is.

Weet iemand hoe ik ze met deze info kan opsporen? Ik dacht al aan een mail te sturen naar het hotel, of de hostess van hun reisoperator, maar ik ben niet zeker of zij zulke gegevens wel mogen geven.

Toch bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

De wet op de privacy staat niet toe jou deze gegevens te bezorgen. Maar je kan een poging doen in het hotel. Een paar Egyptische ponden doet daar wonderen.

Je zou het toch kunnen proberen via de hostess als je uitlegt waarom je ze zoekt! en als ze geen gegevens geeft zou ik het opgeven. je moet onderhand bij spoorloos werken om met die informatie iemand te zoeken!

Je moet het andersom doen, niet de hostess of reisleidster om hun adres vragen, maar jouw adres geven met de vraag of ze dat door willen sturen naar die mensen.Vertel er wel bij waarom je wilt dat zij je adres hebben. Die mensen kunnen dan zelf beslissen of ze in contact willen komen met jou en de hostess hoeft geen privé-adres ongevraagd door te geven, want dat zal ze zeker niet doen

Ja hotel zowel als reisbureau navragen en je adres geven, op facebook zelf zoeken naar hun namen en hopen dat er iemand mee opstaat en dan ben je vertrokken. Hotels kunnen misschien een hint geven alhoewel ze gebonden zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100