Gaat die nieuwe vrienden loterij problemen geven?

Op de televisie zie je elke dag de reclames en nu kreeg ik er ook nog een persoonlijke brief over.
Als ik meespeel kan ik vrienden ed laten delen als ik win.
Gaan we dan geen praktijken krijgen dat iemand die wint zijn vrienden op markplaats per opbod gaat zoeken (zo van geef mij 25% en ik geef je op als vriend). of zie ik dat te zwart.
Zijn er nog andere nadelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nadeel: jij geeft je vriend op als je wint, Die vriend "vergeet"jou op te geven als hij wint. Of je bent net je mobiel, met het winnende nummer kwijt,waar gaat de prijs dan heen? Of je vriend, aan wie jij de prijs hebt beloofd wordt heel erg boos op je als je niet meer meespeelt en zo kan er nog wel wat bedacht worden

Dat werkt alleen als degene die jij (tegen een bedrag) als vriend opgeeft zelf ook meespeelt met de loterij. Bij de VriendenLoterij wint u nooit alleen. Want als u wint, winnen uw vrienden ook! •Wint u een prijs, dan winnen 5 van uw vrienden ook. En u mag zelf bepalen wie, zolang uw gekozen vrienden ook deelnemer van de VriendenLoterij waren ten tijde van de trekking. •Wint u bijvoorbeeld een auto dan wint u het recht om vijf auto’s weg te geven aan vrienden, familieleden, clubgenoten of bekenden die ook meespelen met de VriendenLoterij. Wint u bijvoorbeeld € 100.000,- dan mag u vijf vrienden ieder € 20.000,- geven.

Bronnen:
http://www.vriendenloterij.nl/home/Hoe-wer...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100