Waarom laten politici elkaar nooit uitspreken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ze laten elkaar niet uitspreken omdat ze zo ontzettend onbeschoft zijn. Van jou en mij verlangen ze normen en waarden..maar zij zelf..ho maar.. Gr. Ton

Ze willen het hoogte woord hebben. En zo het meest gesproken hebben. Zodat. Die gene het debad wint.

Omdat zij hun eigen mening of verhaal het belangrijkste vinden,en om zo geloofwaardig over te komen voor de kiezer. Maar na de verkiezingen is alles weer anders, dan willen zij vaak niet eens meer praten voor de camera.

Zij vinden alleen zichzelf belangrijk ,en niet de burgers waar zij voor spreken.

Wij zien natuurlijk niet alles waar zij over debatteren alleen wat op tv wordt uitgezonden. Ik denk dat dit voor de politici het moment is om zich te profileren naar het grote publiek toe, en jij als kijker zal toch eerder iemand onthouden die veel aan het woord was en de anderen te kijk zette dan iemand die zich beleefd en bescheiden op de achtergrond hield.

Omdat ze denken dat ze een debat kunnen winnen door zelf zo veel mogelijk aan het woord te zijn en de tegenstander zo min mogelijk spreektijd te gunnen. Ik moet zeggen dat dat me nogal tegenviel aan het lijsttrekkersdebat. Een debat winnen is geen kwestie van de ander geen kans geven zijn argumenten te vertellen, maar van zelf betere argumenten hebben.

Als je een politici laat uitspreken kom jezelf weinig aan het woord.Tenzij je een vraag word gesteld dan mag je antwoorden maar daarna heeft de ander een alweer een antwoord waarom het idee van een ander belachelijk is e zijn idee goed!

Gebrek aan opvoeding. Hoe noemde Balkenende dat ook alweer? ... Normen en waarden... ?????

Omdat zij net mensen zijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100