Wat wordt er met de lichamen gedaan van de terroristen in Parijs ?

Je hoort er weinig tot niets over. Wordt op een of andere manier voorkomen dat het martelaren worden en hun graf een bedevaart plaas wordt o.i.d. ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Net als Osama bin Laden krijgen ze een zeemansgraf in een oceaan. Geen graf te vinden en geen bezoekers.

Ik ga ervanuit, dat ze ook voor deze mensen, het respect hebben voor de doden, en hun familieleden. Ik neem aan dat de lichamen misschien nog niet vrijgegeven zijn, wellicht nog voor onderzoek nodig zijn. Maar als de lichamen zijn vrijgegeven zal naar alle waarschijnlijkheid gewoon zoals gebruikelijk de familie van deze mannen worden ingelicht, en deze zullen de uitvaart verder afhandelen. Vaak worden ze vervoerd naar het land van herkomst, en daar begraven, dit is overigens meestal binnnen 24 uur, maar in dit geval zal het wellicht iets langer duren. Het verafgoden van anderen dan Allah is verboden bij de Mohammedanen, dus het zal niet snel een bedevaardoord worden. Dit is een aanname, voor zover ik weet het meestal in zijn werk gaat. Dus geen bronvermelding.

Ze krijgen een anoniem graf. Een van de omgekomen terroristen is vandaag begraven in Reims.

Bronnen:
http://www.volkskrant.nl/buitenland/charli...

Bewust worden hierover geen mededelingen gedaan. Puur om te voorkomen dat het martelaren gaan worden of dat ze na hun dood nog beloond gaan worden voor hun daden. Aan de andere kant zijn het wel mensen met familie, dus de lichamen zullen terug gegeven aan de familie als deze er behoeft aan hebben. En reken er op dat deze lichamen zoals heel veel dode lichamen in stilte en zonder pers begraven worden. Meestal worden lichamen van misdadigers, terroristen en/of vrijheidsstrijders niet op tijd geclaimd door de familie. En dan worden ze voorlopige begraven. Meestal anoniem onder een nummer. Daar de ambtenaren alles documenteren en opschrijven is meestal wel in de archieven te achterhalen waar iemand begraven is. Maar op deze speciale archieven zit wel langer dan normale geheimhoudingsperiode. Toegevoegd na 13 minuten: Volgens de Islam mag je niet doden. Alleen de rechter mag de doodstraf opleggen, dus eigen rechter spelen mag niet van de Islam. Dus voor de mensen welke zich houden aan de Koran zullen de graven van deze mensen niet zien als bedevaart oorden. Zie bron. Alleen de mensen die zich niet houden aan de voorschriften van de Koran zullen deze mensen zien als helden. En om te voorkomen dat ongelovigen de graven zullen gaan bezoeken zullen deze ongelovigen een anoniem graf krijgen.

Bronnen:
http://www.islam-koran.net/page/islam-geen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100