Is het mogelijk om als Nederlands burger soeverein of autonoom te worden?

Als je ouders je bij je geboorte bij het gemeentehuis aangeven, word je automatisch Nederlands staatsburger.
Hiernaast word je als het ware een investering voor de staat; als ik me niet vergis staat iedere in Nederland geboren burger dan ook te boek als een aandeel, en betaal je in je loop van je leven die investering terug door middel van belastingen en dergelijke (een reden om uitkering 'tegen te zijn', want die mensen betalen minder terug).

Nu schijnt er iets te zijn als procedure P34, waarmee je inderdaad autonoom zou kunnen worden. Klopt dit, en is dit al ooit gedaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er staat veel in deze vraag dat niet klopt: - Een Nederlands staatsburger is geen aandeel/investering - De P34-procedure bestaat niet, althans Google leidt je alleen naar scheikundige formules en "pagina 34". - Mensen met een uitkering geven geld uit, 20% BTW, vervolgens geeft de winkelier dat geld weer uit, weer 20% BTW, enz. Uiteindelijk komt het geld door middel van belastingen gewoon weer terug in de staatskas, maar in de tussentijd draagt het bij aan de economie. Uitkeringen afschaffen zou funest zijn de economische groei. Wat wel kan, is je eigen vrijstaat (eigen land) uitroepen. Een aantal mensen heeft dit gedaan, maar stuit daarbij niet echt op begrip van de Nederlandse staat.

Bronnen:
http://www.opdegrens.eu/special/vrijstaat.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100