Hoe word je president van een arm land?

Ik wil president van Bangladesh worden over een x aantal jaren. Dan wil ik het land helemaal opknappen. Dat het een soort Indonesie/Malediven wordt. Hoe bereik je zo'n doel? Ook belasting etc. invoeren

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij de verkiezingen jezelf verkiesbaar stellen. Leuke campagne houden zodat je ook gekozen wordt. Daarna moet je ook nog daadwerkelijk je plannen waarmaken want anders heb je de bevolking voorgelogen.

In een arm land opent geld erg veel deuren. Al is het maar voor een campagne, en je te omringen door de juiste mensen. Toegevoegd na 13 uur: Als je dan ook de taal nog eens meer dan machtig ben heb je de helft al gewonnen.

Ten eerste zal je toch inwoner van het land moeten worden en de nationaliteit van het land waar je president van wilt worden. En wat bedoel je met belasting invoeren etc? Denk niet dat je daar erg mee scoort bij een straatarme bevolking

Je plannen klinken goed.... Maar wordt dan president van Griekenland ;)

Afgezien van bovenstaande met als belangrijkste GELD wil ik nog toevoegen dat in sommige landen je er rekening mee moet houden dat je geen president kan worden als je niet in het land geboren bent!

op dezelfde wijze als van een rijk land.de daar geldende regels volgen en je verkiesbaar stellen.veel succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100