Wat zijn goede kleurpotloden, en betaalbaar voor kinderen?

Ik heb een kind dat graag kleurt maar telkens als er punt breekt zijn deze bijna niet te slijpen,dus ben eigenlijk op zoek naar een merk dat waar bied voor zijn geld.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat dacht je van BIC of Bruynzeel? http://www.vikingdirect.nl/1/3/bic-potloden ^ BIC potloden. 12 of 18 stuks. http://www.twenga.nl/dir-Hobby-Vrije-tijd,Schilderkunst,Kleurpotloden-19580 ^ Blik met 36 Bruynzeel potloden.

Er zijn voor kinderen speciale dikke potloden te koop met bijpassende slijper, in de speelgoedwinkel. De punten breken bijna niet.

De punt breekt tijdens het slijpen en tekenen, als de kern van het potlood gebroken is. Dat is erg irritant. De kern van een potlood breekt als je deze laat vallen. Het devies is dus: Voorzichtig omgaan met de potloden. Het is ook belangrijk om een scherpe puntenslijper te gebruiken.

De HEMA heeft 100 kleurpotloden in een emmertje voor 5 euro. Ik weet niet hoe het zit met het afbreken ervan en of ze weer goed te slijpen zijn, maar ja kinderen zijn altijd wel ruig met spelen en kleuren. Misschien zijn stiften beter om te gebruiken; 100 stiften voor 4 euro ook bij de HEMA. De reclame zegt ook dat de inkt van de stiften niet giftig is en de kleuren uitwasbaar zijn. Veel kleurplezier! http://www.hema.nl/nl-nl/winkel/kind/speelgoed%20-%20knutselen/100_potloden-%2815919088%29.aspx

Hema, goed betaalbaar en stevig spul! De dikke stiften van de hema zijn overigens ook zeer goed! Drogen niet snel uit!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100