Wie begrijpt hoe deze truc werkt?http://www.goochelaar-illusionist-adrian.be/

De man toont online heel kort vier kaarten.Je kiest er ééntje uit.Daarna laat hij de kaart verdwijnen die jij gekozen hebt.Hij kan dat niet weten.En toch heeft hij het elke keer goed.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is geen een kaart hetzelfde : de ruiten koning is harten koning geworden, de klaveren koning is schoppen koning geworden en de ruiten of klaveren boer is bv harten of schoppen boer geworden. Jouw gekozen kaart is er dus nooit bij, maar het lijkt alsof alleen jouw kaart weg is

Het is een truc, alle 4 kaarten die er lagen zijn verdwenen, bijvoorbeeld lagen er eerst 4 boeren, dan liggen er nu 3 vrouwen Toegevoegd na 2 minuten: Doe je dat in een minder opvallende samenstelling (ruitenkoning, schoppenvrouw, hartenboer en klaveraas) en leg je dan bijvoorbeeld hartenkoning , klavervrouw en schoppenboer neer, dan valt het in eerste instantie niet meer op.

De truc is: In het begin zijn er vier kaarten: Koning: klaver en ruiten Boer: harten en schoppen De laatste drie heb je nog nooit gezien, want die zijn: Ruiten boer en harten en schoppen koning. Hij doet het dus altijd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100