Wat voor touw is het best voor vriendschapsarmbandjes?

Ik wil graag vriendschapsarmbandjes maken, maar ik heb verder niet van dat speciale touw. Wat kan je verder nog goed gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ze worden ook heel mooi met DMC splitsgaren, dat eigenlijk bedoeld is voor borduren. Dat is glanzend garen, en is in alle mogelijke kleuren van de regenboog te krijgen.

Bronnen:
http://www.hobbydoos.nl/winkel/dmc.asp

Katoen. Dat verkopen ze in hobbyzaken en zo.

Die gekleurde Scooby Doo strengen zijn daar geschikt voor. Daar kan men mee onder de douche en zwemmen.

ik maak altijd vriendschapsarmbandjes met DMC garen, dat kan je bij een hobbywinkel kopen. dan kun je kiezen met hoeveel draadjes, dus hoe breed je het armbandje wilt maken en je kunt alle kleuren kiezen die je maar wilt. heel handig duss :)

Je kunt in een handwerkwinkel strengetjes zijde in verschillende kleuren kopen. Dat lijkt me er wel mooi voor. Alleen zal het op den duur wel smoezelig worden.

De Scooby-Doo touwtjes zijn heel stevig, hebben veel kleur (wat iedereen wel graag heeft en een symbool is voor levendige en eeuwige vriendschap). Scooby-Doo's touwtjes vind je overal, zoals bv in de Carrefour, aan de kassa. Er bestaan ook eetbare Scooby-Doo's, maar die zullen vroeg of laat plakkerig worden en waarschijnlijk worden ze dan opgegeten....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100